PRO-INK stolica za tetoviranje

237,50  (1.789,44 kn)

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 7146710 Kategorija:

Opis

Brend Pro-Ink odgovara specifičnim potrebama industrije tetovaža. Nudi profesionalnu opremu i dodatke namijenjene salonima za tetoviranje. Asortiman brenda uključuje proizvode kao što su: tattoo stolice, pomoćnici ili nosači koji značajno olakšavaju rad.

Ergonomski tabure s naslonom za tattoo majstora
Funkcionalna stolica za tetoviranje omogućit će vam udoban rad, čak i u slučaju dugih sesija. Zahvaljujući impresivnim mogućnostima prilagodbe, omogućuje vam da zauzmete pravi položaj, zahvaljujući čemu će postupci biti ergonomični . Dobro će funkcionirati u studijima za tetoviranje, ali iu specijaliziranim kozmetičkim i medicinskim ordinacijama.

Potpuna prilagodba i udobnost rada
Odabir prave stolice za salon za tetoviranje ključan je za ergonomski i udoban rad. Zahvaljujući širokim mogućnostima podešavanja, model 973 omogućit će vam da rasteretite kralježnicu tijekom dugih treninga. Uz pomoć hidrauličkog cilindra, visina sjedala se može glatko podešavati u rasponu od 47-59 cm, što vam omogućuje udobno izvođenje svih vrsta tretmana. Važne funkcije su podešavanje nagiba naslona , kut nagiba sjedala i mogućnost zaključavanja odabranog položaja , čime se značajno poboljšava stabilnost tijekom tetoviranja, ergonomija rada i učinkovitost usluge.

Točan odgovor na potrebe tattoo umjetnika
Stolica se lako okreće, dajući korisniku slobodu mijenjanja položaja . Profilirano sjedalo jamči visoku udobnost , bez obzira na položaj. Odlikuje ih i naslon za leđa podijeljen u dva neovisno podesiva dijela . Zahvaljujući ovom rješenju, izuzetno je lako postići optimalan položaj tijela na njemu . Osim toga, ako sjednete straga, dobit ćete izvrsnu potporu za prsa i laktove , što će dobro poslužiti za duge projekte.

Promišljen, moderan dizajn
Baza s pet zvjezdica osigurava stabilnost tijekom korištenja. Učinkoviti kotači omogućuju slobodno pomicanje stolca , što znatno olakšava dohvat potrebnog pribora i postavljanje u ispravan položaj za rad. Profilirano sjedalo i naslon ispunjeni su izdržljivom pjenom, a presvlake su izrađene od imitacije kože u nijansama crne. Korišteni materijali čine stolicu lakom za čišćenje , što olakšava održavanje visokih higijenskih standarda. Zahvaljujući svom nekonvencionalnom izgledu, tabure se savršeno uklapa u specifičnu estetiku tattoo salona .

Detalji:
Boja sjedala: nijanse crne
Materijal presvlake: umjetna koža
Ispuna sjedala: pjena

Cijena dostave na upit

Dodatne informacije

Težina 15 kg
boja

bijela