Već u samom nazivu tvrtke, vrlo je jasno čime bavimo i što nas određuje. Na latinskom, riječ Sanus znači zdravo, odnosno zdravlje. Dakle, našim kupcima, klijentima i partnerima želimo preporučiti samo najzdravije dermokozmetičke proizvode jer su proizvedeni na prirodnoj bazi. O nama.
Imali smo sreće pronaći pouzdanog partnera i renomiranog proizvođača – Syis iz Poljske (i njihovih partnera Apis i Bielenda) i Guna iz Italije, koji su postali sinonimom prirodne dermokozmetike. Plod je to dugogodišnjeg rada i istraživanja u najsuvremenijim laboratorijima, gdje vrhunski tim stručnjaka stvara izvanredne proizvode kojima je zajednički nazivnik – zdravo i prirodno.
Sva naša (”Gunina”) linija dermokozmetičkih krema je bazirana na ikri ribe Zebrice, koja je izabrana iz razloga što su njeni regenerativni faktori
isti kao i ljudski i o njezinim matičnim stanicama se sve zna.
Bioliftingom stimuliramo kolagen u potkožnom vezivnom tkivu i tako se koža regenerira, osvježava, ozdravljuje, izglađuje bore i to ne nekakvim umjetnim punjenjem, već je rezultat poboljšanja metabolizma tkiva, te stimulira cirkulaciju krvotoka i potiče stvaranje našeg vlastitog kolagena. Biolifting pomlađuje, zateže kožu, otklanja strije i smanjuje ožiljke.

Sve o bioliftingu možete pronaći među dermarollerima ili u bogatoj i raznovrsnoj ponudi tretmana ampulama (i ostalim proizvodima uz ampule). Za sve profesionalne kozmetičare tu je i asortiman kozmetičkih uređaja, kozmetičkog namještaja i potrošnog materijala. Sve to po najpovoljnijim cijenama Hrvatskoj i u regiji.

Veselimo se svakom novom zadovoljnom klijentu, vi ste naša najbolja reklama.

Pročitajte još o uvjetima poslovanja, te načinima plaćanja.

Vaš Vedrisana team