Električna kozmetička fotelja sa 3 motora

1.049,00 

Model 70

Šifra: N/A Kategorija:

Opis

Električna kozmetička fotelja Sillon Classic odlikuje se jednostavnošću izgleda, intuitivnim upravljanjem i univerzalnošću. Opremljena je s 3 pokretača kojima se upravlja žičanim daljinskim upravljačem. Odlikuje ga ergonomski profilirano sjedalo i mogućnost prilagodbe individualnim potrebama, što ga čini savršenim za mnoge specijalizirane ordinacije.

Pomoću daljinskog upravljača koji je jednostavan za korištenje, fotelja se glatko podešava u tri ravnine – podesiva je visina, naslon za leđa i noge. Sjedalo se može podesiti u visinu od 61 cm do 84 cm, a kada je potpuno rasklopljeno, stolac doseže duljinu od 2 m. Ove dimenzije omogućuju jednostavno korištenje opreme osobama različite visine te njezinu prilagodbu zahvatu koji se trenutno izvodi i individualnim potrebama, što utječe na udobnost korisnika i osobe koja obavlja uslugu. Ručke s obje strane sjedala omogućuju vam da objesite daljinski upravljač kako bi vam uvijek bio pri ruci.

Nožni dio – do 90 stupnjeva, pogodno za pedikuru

Naslon za glavu koji se uvlači pomaže u prilagođavanju opreme potrebama korisnika različitih visina, pružajući stabilnu potporu glavi tijekom tretmana. Također je moguće prilagoditi produženje oslonca za noge , što je posebno korisno tijekom tretmana koji se izvode na višim osobama, pružajući im bolju potporu. Nasloni za ruke su pomični za 180º, što olakšava sjedenje u stolici i omogućuje ugodan pristup osobi koja izvodi zahvat. Ako je potrebno, mogu se lako i brzo rastaviti.

Široko sjedalo osigurat će udobnost tijekom dugih tretmana. Odgovarajući način oblikovanja pjene daje fotelji ergonomski oblik i omogućuje udoban položaj tijela u njemu, osiguravajući visoku udobnost i odgovarajuću potporu kralježnici. Oprema se može rasklopiti u položaj na kauču, a zahvaljujući rupici u naslonu za glavu skrivenom ispod jastuka, savršena je i za tretmane leđa ili masažu.

Fotelja je ispunjena konturiranom pjenom i presvučena sintetičkom kožom ugodnom na dodir u nijansama bijele. Korišteni materijal čini opremu lakom za čišćenje i otpornom na vlagu i odabrana dezinfekcijska sredstva. Čvrsta baza izrađena od izdržljivog bijelog materijala osigurava stabilnost tijekom tretmana. Pravilno profilirani porubi daju fotelji moderan izgled i čine sjedalo ergonomskim. Minimalistički, jednostavnog dizajna i klasičnih boja omogućuje da se uklopi u svaki interijer.

Detaljne dimenzije fotelje date su na fotografiji.
Set uključuje: sjedalo s bazom, žičani daljinski upravljač, jastuk za naslon za glavu, napajanje.

Podaci:
Tip: električni
Broj pokretača: 3
Boja baze: nijanse bijele
Boja presvlake: nijanse bijele
Materijal presvlake: umjetna koža Ispuna
sjedala: pjena
Upravljanje: daljinski upravljač
Snaga: 180 W
Napon: 220-240 V
Jamstvo: 12 mjeseci

Cijena dostave na upit

Dodatne informacije

Težina 60 kg
boja

bijela, siva