Električna kozmetička fotelja sa 4 motora

1.370,00 

Model 69

Šifra: N/A Kategorija:

Opis

Električna kozmetička fotelja Sillon Classic odlikuje se jednostavnošću izgleda, intuitivnim upravljanjem i univerzalnošću.

Opremljena je s 4 pokretača kojima se upravlja pomoću žičanog daljinskog upravljača . Odlikuje je ergonomski profilirano sjedalo i mogućnost prilagodbe individualnim potrebama , što je čini savršenim za mnoge specijalizirane ordinacije.

Pomoću jednostavnog daljinskog upravljača, fotelja se glatko podešava u 4 ravnine – može se podesiti po visini, naslonu za leđa, osloncu za noge i nagibu kolijevke.

Sjedalo se može podesiti u visinu od 61 cm do 84 cm , a kada je potpuno rasklopljeno, stolac doseže duljinu od 2 m . Ove dimenzije omogućuju jednostavno korištenje opreme osobama različite visine te njezinu prilagodbu zahvatu koji se trenutno izvodi i individualnim potrebama, što utječe na udobnost korisnika i osobe koja obavlja uslugu. Ručke s obje strane sjedala omogućuju vam da objesite daljinski upravljač kako bi vam uvijek bio pri ruci.

Naslon za glavu koji se uvlači pomaže u prilagođavanju opreme potrebama korisnika različitih visina, pružajući stabilnu potporu glavi tijekom tretmana. Također je moguće prilagoditi produženje oslonca za noge , što je posebno korisno tijekom tretmana koji se izvode na višim osobama, pružajući im bolju potporu. Nasloni za ruke su pomični za 180º , što olakšava sjedenje u stolici i omogućuje ugodan pristup osobi koja izvodi zahvat. Ako je potrebno, mogu se lako i brzo rastaviti .

Nožni dio – do 90 stupnjeva, pogodno za pedikuru

Široko sjedalo osigurat će udobnost tijekom dugih tretmana. Odgovarajući način oblikovanja pjene daje fotelji

ergonomski oblik i omogućuje udoban položaj tijela u njemu, osiguravajući visoku udobnost i odgovarajuću potporu kralježnici . Oprema se može rasklopiti u položaj na kauču , a zahvaljujući rupici u naslonu za glavu skrivenom ispod jastuka, savršena je i za tretmane leđa ili masažu.

Fotelja je ispunjena konturiranom pjenom i presvučena sintetičkom kožom ugodnom na dodir u nijansama bijele. Korišteni materijal čini opremu lakom za čišćenje i otpornom na vlagu i odabrana dezinfekcijska sredstva . Čvrsta baza izrađena od izdržljivog bijelog materijala osigurava stabilnost tijekom tretmana. Pravilno profilirani rubovi daju stolici moderan izgled i čine sjedalo ergonomskim. Minimalistički, jednostavnog dizajna i klasičnih boja omogućuje da se uklopi u svaki interijer.
Detaljne dimenzije fotelje date su na fotografiji.
Set uključuje: sjedalo s bazom, žičani daljinski upravljač, jastuk za naslon za glavu, napajanje.

Podaci:
Tip: električni
Broj pokretača: 4
Boja baze: nijanse bijele
Boja presvlake: nijanse bijele
Materijal presvlake: umjetna koža Ispuna
sjedala: pjena
Upravljanje: daljinski upravljač
Snaga: 240 W
Napon: 220-240 V
težina: 60 kg
Jamstvo: 12 mjeseci

Cijena dostave na upit

Dodatne informacije

Težina 60 kg
boja

bijela, siva