Električna kozmetičko pedikerska fotelja sa 3 motora siva

1.249,00 

nogari lijevo i desno 90 stupnjeva
Model 68

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 7146500 Kategorija:

Opis

Jednostavno podešavanje pomoću daljinskog upravljača

Uz pomoć intuitivnog daljinskog upravljača, stolica se može glatko namjestiti u 3 ravnine – ima podesivu visinu, naslon za leđa i kolijevku. Sjedalo se može postaviti na visinu od 56 cm do 81 cm , au potpuno rasklopljenom stanju fotelja doseže duljinu od oko 1,9 m. Ove dimenzije omogućuju jednostavnu upotrebu opreme osobama različite visine i prilagodbu individualnim potrebama klijenta i osobe koja izvodi zahvat. Ručka koja se nalazi na desnoj strani sjedala služi za praktično vješanje daljinskog upravljača kako ne bi smetao tijekom tretmana.

Oslonac za noge idealan za pedikere

Fotelja je savršeno prilagođena za obavljanje pedikerskih zahvata – podijeljeni oslonac za noge olakšava udobne usluge, omogućujući neovisno pozicioniranje nogu. Kutovi pod kojima se nalaze njegovi dijelovi mogu se ručno podešavati.
Posebno dizajnirani mehanizam omogućuje naginjanje oslonaca za noge u stranu, pod kutom od 90 stupnjeva. Nakon postavljanja odabranog položaja, možete ga jednostavno zaključati. Proširenje oslonca za noge također je podesivo, što će pružiti bolju potporu višim korisnicima. Sve te značajke osiguravaju visoku udobnost korištenja.

Ergonomsko, udobno sjedalo

Odgovarajući način profiliranja stolici daje ergonomski oblik i omogućuje udobno pozicioniranje tijela u njoj. Oprema se može rasklopiti u položaj ležaja, a zahvaljujući rupici u naslonu za glavu skrivenom ispod jastuka, savršena je i za tretmane tijela, leđa ili masažu. Stabilni nasloni za ruke, pak, pružaju udobnu potporu rukama tijekom tretmana. Mogućnost pomicanja unatrag olakšava zauzimanje prostora na sjedalu.

Trajnost i funkcionalnost u minimalističkom izdanju

Fotelja je ispunjena pjenom i presvučena ugodnom na dodir mat imitacijom kože u nijansama bijele boje. Zahvaljujući upotrebi takvog materijala, oprema je otporna na vlagu i lako se čisti. Dobro izrađeni rubovi daju mu moderan izgled, a čvrsta konstrukcija jamči dugu upotrebu. Minimalistički, jednostavnog dizajna i klasičnih boja omogućuje da se uklopi u svaki interijer.

video korištenje

Detaljne dimenzije stolice date su na fotografiji.
Set uključuje: daljinski upravljač, napajanje, jastuk za rupu u naslonu za glavu.

Podaci:
Tip: električni
Broj motora: 3
Osnovna boja: nijanse sive
Boja presvlake: nijanse sive
Materijal presvlake: umjetna koža
Ispuna sjedala: pjena
Upravljanje: daljinsko, ručno
Jamstvo: 12 mjeseci
Snaga: 200 W

Cijena dostave na upit

Dodatne informacije

Težina 90 kg
boja

bijela