Električna tattoo stolica crna

790,00 

Model 72

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 7147805 Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Savršena stolica za tetoviranje za udobnost klijenta

Funkcionalna Pro Ink 610 stolica za tetoviranje s električnim aktuatorom omogućuje ergonomsko izvođenje usluga u salonu za tetoviranje. Dizajniran je imajući na umu udobnost i klijenta i osobe koja izvodi tretman. Široke mogućnosti prilagodbe čine ovaj model nezamjenjivim elementom opreme tattoo studija, a minimalni dizajn< i i=6> olakšava uklapanje u gotovo svaki interijer.
Jednostavan rad s intuitivnim daljinskim upravljačem
Stolica ima napredne mehanizme koji omogućuju prilagodbu potrebama i specifičnostima tattoo industrije. Visina je podesiva u rasponu od 63-76 cm pomoću električnog pokretača kojim se upravlja pomoću daljinskog upravljača. S desne strane sjedala nalazi se metalna ručka za vješanje daljinskog upravljača kako ne bi smetao tijekom tretmana i uvijek bio pri ruci.

Široke mogućnosti prilagodbe
Kutovi naslona se podešavaju ručno i zaključavaju pomoću poluge. Podijeljeni oslonac za noge olakšava udobno obavljanje usluga, omogućujući neovisno pozicioniranje nogu. Kutovi pod kojima se nalaze njegovi dijelovi podešavaju se ručno. Proširenje oslonca za noge također se može prilagoditi, pružajući bolju podršku višim korisnicima. Sve te značajke osiguravaju visoku udobnost korištenja. Nasloni za ruke koji se lako uklanjaju savršeno pristaju kada mijenjate položaj stolice.

Ergonomija korištenja s modernim dizajnom
Minimalistički izgled i klasične boje čine stolicu savršenom za svaki salon za tetoviranje, značajno čineći usluge učinkovitijima. Pomaže zauzeti udoban položaji za osobu koja se tetovira i za umjetnika. Ispuna pjenom otpornom na deformacije, presvlaka sintetičkom kožom ugodnom na dodir u nijansama crne i stabilan metalni okvir osiguravaju trajnost i lakoću čišćenja opreme.

Podaci:
Aktuator: električni
Materijal presvlake: umjetna koža
Boja presvlake: nijanse crne
Jamstvo: 12 mjeseci
Težina: 50 kg
Ulazni napon: 220 V

Cijena dostave na upit

Dodatne informacije

Težina 50 kg
Dimenzije 117 × 63 × 64 cm