FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Specijalističke ampule za jačanje za oslabljenu i opadajuću kosu 10 x 5 ml

28,67 

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 5133565 Kategorija: Oznaka:

Opis

Specijalistička trihološka linija – moderna njega vlasišta i kose.
Pogodno za sve vrste vlasišta i kose.
Posebno se preporučuje osobama koje su primijetile značajno pogoršanje stanja kose.
Naša nova trihološka linija stvorena je za oslabljenu, rijetku, tanku, polako rastuću kosu s tendencijom opadanja. Mogu ga koristiti osobe čije su vlasište i kosa pretjerano masni, kao i oni koji imaju problema sa suhoćom. Ampule za specijalno jačanje. Za oslabljenu kosu koja opada.

Svrha: Sve vrste vlasišta i kose. Preporučuje se posebno za oslabljenu, rijetku, tanku, polako rastuću kosu s tendencijom ispadanja.

Aktivni sastojci: trihogen, vitamin B3, biolin, D-pantenol, kofein

Učinci: Jasno jačanje i intenzivna regeneracija oslabljene kose. Učinkovito smanjenje njihovog gubitka. Poticanje rasta nove kose.

Kako koristiti: Nanesite sadržaj ampule na vlasište i umasirajte. Ne ispirati. Koristite svakodnevno 21 dan. Da bi se održali učinci, preporučuje se liječenje svaka 2 mjeseca.
Ampule se također mogu primijeniti uz upotrebu mikroiglične mezoterapije uz upotrebu dermapene ili uz upotrebu mikroiglične mezoterapije uz upotrebu dermarollera. Specijalistička trihološka linija – moderna njega vlasišta i kose
Aktivni sastojci: trihogen, vitamin B3, biolin, D-pantenol, kofein Učinci: Jasno jačanje i intenzivna regeneracija oslabljene kose. Učinkovito smanjenje njihovog gubitka. Poticanje rasta nove kose. Kako koristiti: Nanesite sadržaj ampule na vlasište i umasirajte. Ne ispirati. Koristite svakodnevno 21 dan. Da bi se održali učinci, preporučuje se liječenje svaka 2 mjeseca. Najbolji rezultati postižu se nakon korištenja specijaliziranog pilinga, šampona i TRYCHO CARE maske. Ampule se također mogu koristiti s mikroiglom mezoterapijom s dermapenom ili s mikroiglom mezoterapijom valjkom.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg