Lifting sa kompleksom Tens’Up™ (5×5 ml)

22,70 

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 5126611 Kategorija:

Opis

Za zrelu kožu koja zahtijeva brzi lifting lica.
Intenzivna formulacija s visoko koncentriranim, probojnim TENS’UP ™ kompleksom koji osigurava savršenu glatkoću i napetost.
Kao što je prikazano u in-vivo testu, ima trenutni i dugotrajni učinak, kombinirajući dvostruki učinak podizanja, smanjujući vidljivost linija izražavanja s anti-age aktivnošću.
U kombinaciji s kolagenom, hijaluronskom kiselinom, keramidima i uljem makadamije, pruža koži duboku hidrataciju, prehranu, udobnost i mekoću.

Količina: 5 ml x 5 ampula

Aktivni sastojci:
TENS’UP ™ kompleks – prodorni je aktivni sastojak s trenutnim i dugotrajnim lifting učinkom. Kombinira površinski učinak zatezanja kože s anti-age aktivnostima, što potvrđuje povećanje sinteze kolagena i učinak protiv bora.
Hijaluronska kiselina – je mukopolisaharid koji povezuje kolagena i elastinska vlakna u dermisu, sposoban je vezati od tisuću do četiri tisuće puta više vode od svoje mase, pa se stoga koristi kao jedan od najcjenjenijih hidratantnih čimbenika.
Kolagen – održava visoku razinu hidratacije kože, zaglađuje mikrobore, učvršćuje i zateže.
Elastin – povećava elastičnost i elastičnost kože, ima hidratantni učinak i odgađa znakove starenja.
Ceramidi – djeluju vlažno, zaštitno i učvršćujuće.
Ulje makadamije – bogato je vitaminima A, B, E i mineralima. Pogodno za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija, vidljivo poboljšava izgled kože, obnavlja i njeguje.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg