OCHO TECHNIC Brusilica crna 65W + Set Rezača

135,00 

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 6147206 Kategorija:

Opis

Učinkovita priprema noktiju i zanoktica

Profesionalna brusilica OCHO TECHNIC savršena je za manikuru i pedikuru. Značajno olakšava skidanje ostataka prijašnjih stilizacija i pripremu noktiju za daljnje tretmane . Elegantan i moderan dizajn čini da se uređaj savršeno uklapa u svaki interijer , a zahvaljujući intuitivnom radu bit će savršen i za profesionalce i za početnike.

Ergonomska glava s Twist-Lockom

Glava za glodanje je vrlo funkcionalna i precizna , savršeno leži u ruci. Sustav Twist-Lock jednostavan za korištenje kojim je opremljen omogućuje brzu i nesmetanu izmjenu rezača . Zahvaljujući tome, rad s ovim uređajem je iznimno jednostavan i intuitivan, što će znati cijeniti i zahtjevniji korisnici. Ergonomski oblik , lakoća i pravilna ravnoteža glave osiguravaju udobnu upotrebu, a čvrsta konstrukcija i značajno smanjenje vibracija jamče precizan i siguran rad . Primijenjena rješenja sprječavaju prekomjerno zamaranje ruku.

Preciznost i funkcionalnost

Brusilica je opremljena digitalnim zaslonom koji informira o trenutnoj brzini vrtnje, smjeru vrtnje i omogućuje njihovo glatko podešavanje pomoću intuitivnog dodirnog panela . Uređaj radi tiho i ima posebno mjesto za udobno postavljanje glave, što olakšava skladištenje i sprječava oštećenje .

Kompletan set rezača za udoban i učinkovit rad

Odabir pravih rezača ključ je udobnog i učinkovitog rada s brusilicom. Set rezača uključen u glodalicu OCHO TECHNIC nudi različite oblike i gradacije, što vam omogućuje jednostavno izvođenje širokog raspona tretmana . Set uključuje rezače keramike i pješčenjaka , koji su prikladni i za profesionalne korisnike i za početnike.

Moderan, minimalistički dizajn

Izgled brusilice zasigurno će oduševiti ljude koji cijene minimalistička i moderna rješenja . Jednostavno kućište u nijansama crne i s mat završnom obradom čini uređaj vrlo elegantnim i urednim. Neklizajuće nožice osiguravaju stabilnost tijekom rada. Osim toga, brusilica je mala i laka za transport , što joj omogućuje korištenje u kozmetičkom salonu, mobilnim servisima i kod kuće. Izvrstan je izbor za ljude koji cijene ne samo funkcionalnost, već i estetiku i dizajn .

Set uključuje: postolje brusilice, glavu, napajanje, set od 5 rezača, upute.

Podaci:
Boja: crna
Napajanje: na kabel
Brzina vrtnje: 35 000 RPM
Glava s Twist-Lock mehanizmom
Snaga: 65 W
Napajanje: na kabel
Napon: 110-220 V
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 3 kg