Tretmanska lampa (Trepavice, Tatoo, Make up)

289,00 

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 6146661 Kategorija:

Opis

Brend GLOW je profesionalna rasvjeta koja poboljšava performanse usluga kako u kozmetičkim salonima tako i u medicinskim ordinacijama. Nudi širok izbor specijalističkih lampi, uključujući UV lampe i svjetiljke za tretman, potrebne za precizan rad.

Kozmetička lampa bez sjene
Lampa za tretman GLOW s jedinstvenom glavom u obliku luka pruža izvrsno osvjetljenje tijekom tretmana koji zahtijevaju preciznost. Vrlo će dobro funkcionirati u svim stručnim ordinacijama, gdje pravo svjetlo može značajno utjecati na kvalitetu izvršenih usluga . Savršen za ekstenzije ili podebljavanje trepavica, tetovaže, tretmane ljepote ili šminku, također će biti koristan za fotografiranje ili snimanje videa.

Okretna, zakrivljena glava
Karakterističan oblik glave svjetiljke nije samo zanimljiv dizajn, već i visoka funkcionalnost. Široki, specifično zakrivljeni profil ispunjen LED diodama osigurava osvjetljenje područja tretmana bez sjene , jamčeći udobnost tijekom izvođenja usluga. Također će biti savršen za fotografije efekata, precizno ih eksponirajući. Poluprozirna površina panela raspršuje svjetlo, zahvaljujući čemu lampa ne zasljepljuje oči . Zahvaljujući odgovarajućim parametrima i mogućnosti podešavanja boje i intenziteta svjetla, svjetiljka pruža savršenu reprodukciju viđenih boja, a samim time – ne opterećuje oči, čak i tokom dugotrajnog rada. Osim toga, rotirajuća glava sa širokim rasponom pokreta omogućuje optimalno podešavanje rasvjete prema vašim željama.

Širok raspon podešavanja
Tronožac se lako podešava u rasponu od 140-180 cm pomoću zatvornog vijka koji se nalazi na ruci. To omogućuje prilagodbu položaja glave individualnim potrebama korisnika i raznim vrstama kozmetičkih stolica, kauča ili stolova za tretmane, a ujedno i izvrsno osvjetljenje radnog mjesta. Boja i intenzitet svjetla mogu se postupno podešavati pomoću daljinskih upravljača – jedan se nalazi odmah do lampe, zahvaljujući čemu je uvijek pri ruci tijekom rada; drugi pak omogućuje kontrolu postavki iz daljine.

Prilagodba individualnim potrebama
Podešavanje načina rada temperature boje ima 7 razina, dok je intenzitet svjetla – do 11. To daje velike mogućnosti za prilagodbu osvjetljenja individualnim potrebama. Također je vrijedno istaknuti značajan potencijal koji nudi pokretna glava i krak stativa koji se mogu potpuno okretati – međutim, treba imati na umu da je svjetiljka najstabilnija kada se naslanja uz postolje.

Pogodnost dijeljenja učinaka rada
Set uključuje držač za telefon koji omogućuje estetsko dokumentiranje učinaka rada, osiguravajući stabilnost okvira . Omogućuje vam snimanje videozapisa i tijekom obavljanja usluga kako biste kasnije podijelili snimke na društvenim mrežama. Ručka se može postaviti na različita mjesta na stativu , što vam omogućuje da dobijete razne zanimljive snimke. Radit će s mnogim modelima telefona zahvaljujući širokoj prilagodbi stezaljke.

Elegantan dizajn i funkcionalnost
Jednostavna forma i moderan, minimalistički stil okvira u klasičnoj nijansi bijele boje učinit će da samostojeća lampa izgleda sjajno u gotovo svakom interijeru. Čvrsta, ravna baza omogućuje praktično pozicioniranje rasvjete na radnom mjestu.

Detaljne dimenzije su date na fotografiji.
Pažnja. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute i pravilno sastavite proizvod.
Set uključuje: lampu, napajanje i strujni kabel, elemente okvira s bazom, upute, držač za telefon, bežični daljinski upravljač, poklopac.

Podaci:
Ulazni napon: 110-240 V
Snaga: 36 W
Boja svjetla: 3200-5600 K
CRI: RA > 90
Svjetlosni tok: 2800 LM
Boja okvira: nijanse bijele
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 5 kg