UV-C sterilizator

48,90 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Germix sterilizator je siguran način za sigurnu i učinkovitu dezinfekciju bez upotrebe kemijskih otopina ili visoke temperature. Rad uređaja temelji se na baktericidnom učinku UV zračenja – ultraljubičasto svjetlo valne duljine 254 nm, padajući direktno na površinu, učinkovito uništava žive oblike mikroorganizama. Uređaj jednostavnog dizajna automatski gasi UV lampu pri otvaranju ladice – jamči sigurnost kako specijalista koji izvode tretmane tako i klijenata.

Za koje je alate pogodan UV-C sterilizator?

Uređaj će se koristiti u svakom frizerskom ili kozmetičkom salonu . Omogućuje učinkovitu suhu dezinfekciju , pri čemu oprema nije izložena mehaničkim oštećenjima ili otupljenjima. Savršeno čisti površine alata kao što su škare, češljevi, četke, škare, pincete i žileti. Kako bi se instrumenti pravilno pripremili za sterilizaciju, potrebno ih je oprati i osušiti, a one složenije strukture rastaviti. Dezinfekcija je učinkovita kada zrake padaju izravno na element.Cijeli proces traje 30 do 45 minuta .

Što je dezinfekcija UV zrakama?

To je metoda dezinfekcije koja koristi daleko ultraljubičasto zračenje (valna duljina 100-280 nm, posebno 254 nm ili UV-C) – da ubije ili učini bezopasnim mikroorganizme uništavanjem nukleinske kiseline i kidanjem lanca DNK. Imajte na umu da je ovo pomoćna metoda i neće zamijeniti sterilizaciju u autoklavu – djeluje uglavnom na žive mikroorganizme , ne utječe na spore.

Podaci:
Boja: nijanse bijele i plave
Vrijeme sterilizacije: 30-45 min
Snaga: 8 W
Napon: 220-240 V
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 2 kg